CICI na CELJSKI KOČI; 24. junij 2017    
   ... domov  
Matjaz, 30.06.2017 12:22

PLANINSKO DRUŠTVO ŽALEC

MLADINSKI ODSEK

S CICIBANI NA "CICI POHOD" GOZDNA UČNA POT PRI CELJSKI KOČI

IZLET na gozdno učno pot pri Celjski koči bo to
soboto, 24. junija 2017
z zborom ob 10:00 uri na parkirišču pri Celjski koči

Za zaključek vrtčevskega leta se bomo odpravili na Celjsko kočo. Ker pa gre za zadnji izlet, ga bomo izvedli nekoliko drugače.

Dobili se bomo namreč že kar na parkirišču ob Celjski koči (iz Žalca z avtom cca. 0,5h). Nato pa se bomo skupaj odpravili po krožni Gozdni učni poti, ki je speljana v okolici Celjske koče. Pot je vseskozi speljana po gozdu, zato nam morebitna vročina ne bo delala preglavic. Dolžina poti je približno 1,5 ure in je povsem nezahtevna. Zaključek izleta bo spet pri Celjski koči, kjer bo za vse dovolj igral.

Glede na to, da gre za zaključni izlet, bo imel izlet še dodatek za vse, ki boste imeli dovolj energije in poguma. V bližini Celjske koče je tudi Pustolovski park (za starejše od 5 let oz. višje od 1,5m z iztegnjenimi rokami).

Vsi, ki bi ga želeli obiskati, prosim to ustrezno označite v razpredelnici v vrtcu, da bomo lahko rezervirali pasove, ki jih otroci potrebujejo za gibanje po parku. Vstop v park bi bil približno ob 12.uri. Cena vstopa v Pustolovski park je 7 EUR in se bo plačala pri vstopu.

Predviden zaključek izleta:

Z opremo si tudi ne delajte pretirane skrbi. Čevlji, če niso planinski, naj bodo visoki s čimbolj narebrenim podplatom, da bo manj drselo in ščitilo gležnje. S seboj vzemite vremenskim razmeram primerna oblačila. Malica naj bo iz nahrbtnika, v planinskem domu pa je tudi možnosti nakupa hrane in pijače.

Otrokovo in svojo udeležbo na izletu vpišite v razpredelnico.

Izlet bomo tehnično spremljali planinski vodniki, pedagoško pa vzgojiteljice iz vrtca. Zraven pa so vabljeni tudi babice, dedki, sestrice in bratci, ki ste starejši od treh let. Veseli bomo vašega sodelovanja, saj nam bo skupaj lepše.

V primeru slabega vremena bomo izlet prestavili.

VABLJENI!

PD Žalec
Rok Balažič
040 977 537

Število obiskov: 739636 , izdelano v 0.17629313468933 s
Poslji postoinfo@pdzalec.si