KRST MLADIH PLANINCEV NA ŠENTJUNGERTU; 9. september 2017    
   ... domov  
Matjaz, Vlado, 11.09.2017 00:00

PLANINSKO DRUŠTVO ŽALEC

MLADINSKI ODSEK

VABI

v soboto, 9. septembra 2017

NA KRST MLADIH PLANINCEV

ŠENTJUNGERT (565 m)

Novo šolsko leto prinaša nove izzive. Tudi za vse nas, ki radi uživamo v gibanju po hribovitem svetu. Planinska druženja v novem šolskem letu bomo začeli s krajšim pohodom na Šentjungert, kjer ponosno stoji cerkev svete Kunigunde, in tradicionalnim krstom vseh, ki bodo kot novinci stopili v planinsko družino. Pot ni zahtevna, ponuja nekaj lepih razgledov in zmogli jo bomo v dobri uri. Na vrhu se bomo posladkali in nadoknadili izgubljeno tekočino. Koča, ki jo oskrbujejo marljivi planinci PD Galicija, nam bo prijazno odprla vrata. Sledil bo zabaven sprejem novih članov. Po krstu se bomo v dolino po bližnjici vrnili skupaj ter rekli še kakšno o prihodnjih planinskih izletih. Računamo, da bomo na izhodiščni točki ponovno nekje med 12.30 in 13. uro.
Upamo, da bomo iz vrst svežih prvošolcev dobili še eno generacijo odličnih planincev.

Osnovne informacije: Lasten prevoz. Zberemo se pred POŠ Trje ob 9.00. Tam vas bomo čakali mentorji in vodniki. Seveda so, po želji ,vabljeni na pohod tudi vaši najbližji.
Predhodna prijava ni potrebna.

Oprema: primerna obutev, anorak, dodatna majica.

In še: Vsi novi člani boste lahko poravnali članarino (za otroka 3 evre) in prejeli planinsko izkaznico.

V primeru slabe vremenske napovedi bomo izlet v petek odpovedali. Morebitno odpoved bomo objavili na spletnih straneh OŠ Petrovče in PD Žalec.

Prisrčno vabljeni.

Vaši mentorji.

Število obiskov: 698796 , izdelano v 0.18779110908508 s
Poslji postoinfo@pdzalec.si