POHOD OB DNEVU ZDRAVJA; 8. april 2018    
   ... domov  
Matjaz, 11.04.2018 16:00

PLANINSKO DRUŠTVO ŽALEC

MLADINSKI ODSEK

VABI

na Rinko

v nedeljo, 8. aprila 2018

Tokrat se bomo pridružili pohodu, ki ga že 17. leto zapored organizirajo Žalske Lekarne. S tem aktivno obeležujejo svetovni dan zdravja. Mladi planinci sicer ne bomo hodili po najdaljši trasi, pač pa jo bomo urezali iz Žalca, mimo graščine na Plevni, do ciljne točke, ki je pri lovskem domu na Rinki. Hodili bomo dobro uro. Teren ni zahteven, toda čevlji z narezljanim podplatom bodo prišli prav.

Zberemo se ob 9. uri v Športnem centru Žalec. Tam nam bodo izrekli dobrodošlico in dali nekaj osnovnih navodil ter vodo za popotnico.

Na cilju nas bo pričakala glasba, prijazne lekarnarke bodo pripravile brezplačen topel obrok. Predstavila se bodo podjetja, ki skrbijo za preventivo zdravja, pomoč pri zdravljenju. Kmečke žene pa bodo poskrbele za dodatne kulinarične dobrote. Mamljivo...

Otroci boste imeli dovolj časa za igro, prostor je primeren.

Seveda ste vabljeni, da se pohodu pridružite tudi starši. Lahko hodite z nami, ali pa po klasični poti (dolžina približno 15 kilometrov) in se snidemo na vrhu.

Na startno mesto se vrnemo okoli 12.30 ure (po želji lahko otroci odidete s starši z Rinke, vendar morate to javiti mentorju).

Pohod je v vsakem vremenu, predhodna prijava ni potrebna.

Naj velja, kot so zapisali organizatorji: Prebudimo pomlad v sebi in naredimo nekaj za zdravje.

 

Se vidimo,
Vaši mentorji in vodniki

Število obiskov: 698877 , izdelano v 0.12505698204041 s
Poslji postoinfo@pdzalec.si