CICI POHOD NA LOVSKO KOČO POD GOLAVO; 19. oktobra 2019    
   ... domov  
Matjaz, 20.10.2019 19:16

PLANINSKO DRUŠTVO ŽALEC

MLADINSKI ODSEK

S CICIBANI NA "CICI POHOD" NA LOVSKO KOČO POD GOLAVO

IZLET na Golavo bo to soboto, 19. oktobra z zborom ob 10.00 uri v Preboldu.

Golava je vrh, ki se nahaja severno od Mrzlice. Z vrha, na katerem stoji manjši bivak, je lep razgled proti že omenjeni Mrzlici in njenim sosednjim vrhovom.

Naš cilj tokrat ne bo na vrhu, ampak pod njim. Obiskali bomo Lovsko kočo pod Golavo.

Prevoz na izhodišče je z osebnimi vozili. Zbrali se bomo ob 10ih na parkirišču ob pokopališču Prebold, kjer lahko tudi parkirate.

Od tu se bomo peš odpravili na pot. Do cilja nas bo vodila nezahtevna pot. Na cilju (ob koči) se bomo odpočili, okrepčali ter se skupaj igrali. Tudi za kakšno zabavno igro bo dovolj časa.

Na izhodišče se vrnemo okrog 14. ure.

Z opremo si tudi ne delajte pretirane skrbi. Čevlji, če niso planinski, naj bodo visoki s čimbolj narebrenim podplatom, da bo manj drselo in ščitilo gležnje. Nahrbtnik je lahko manjši, tak, ki ga vaši najmlajši uporabljajo za v vrtec. Prostora pa naj bo v njem toliko, da bo lahko gostil rezervno jopo in kakšen priboljšek.

Otrokovo in svojo udeležbo prijavite na elektronski naslov cici.pdzalec@gmail.com zardi zagotovitve zadostnega števila vodnikov. Izlet bomo tehnično spremljali planinski vodniki, pedagoško pa vzgojiteljice iz vrtca. Zraven pa ste vabljene tudi babice, dedki, mamice, očki, sestrice in bratci, ki ste starejši od treh let. Veseli bomo sodelovanja s starši, saj nam bo skupaj lepše.

Info: 040 977 537 (Rok) ali e-pošta: cici.pdzalec@gmail.com

V primeru slabega vremena bomo izlet v petek odpovedali. Morebitno odpoved bomo objavili na spletnih straneh PD Žalec.

VABLJENI!

PD Žalec
Rok Balažič

Število obiskov: 751808 , izdelano v 0.22400093078613 s
Poslji postoinfo@pdzalec.si