CICI POHOD NA BUKOVICO; 24. septembra 2021    
   ... domov  
Matjaz, 22.09.2021 12:33

PLANINSKO DRUŠTVO ŽALEC

MLADINSKI ODSEK

S CICIBANI NA "CICI POHOD" na BUKOVICO

 

IZLET na Bukovico bo ta petek, 24. septembra z zborom ob 16.30 uri v Migojnicah.

 

Prevoz na izhodišče je z osebnimi vozili. Zbrali se bomo pri Domu krajanov v Grižah, kjer lahko tudi parkirate. Od tu se peš odpravimo po približno 3 km dolgi poti, z višinsko razliko kakšnih 300 m, do vrha Bukovice. Ob poti bomo opazovali kako se narava spreminja, raziskovali bomo ali je teta Jesen že obiskala Bukovico, iskali markacije in pazili, kako hodimo na malo nevarnejših delih poti. Pri planinski koči našega društva pa nas bo čakal topel čaj ter palačinke. Na našem prvem izletu se bomo na koči družili z našimi mladimi planinci.

Na izhodišče se vrnemo okrog 19.00. ure.

Z opremo si tudi ne delajte pretirane skrbi. Čevlji, če niso planinski, naj bodo visoki s čimbolj narebrenim podplatom, da bo manj drselo in ščitilo gležnje. Nahrbtnik je lahko manjši, tak, ki ga vaši najmlajši uporabljajo za v vrtec. Prostora pa naj bo v njem toliko, da bo lahko gostil rezervno jopo in kakšen priboljšek. Ker pa gre jeseni sonce hitro za hribe in da nas ne preseneti tema so zaželene naglavne svetilke oz. lučke vseh vrst in oblik.

 

Otrokovo in svojo udeležbo prijavite na elektronski naslov cici.pdzalec@gmail.com.

 

Za udeležbo na izletu je potrebno izpolnjevanje pogoja PCT.

 

Izlet bomo tehnično spremljali planinski vodniki, pedagoško pa vzgojiteljice iz vrtca. Zraven pa ste vabljene tudi mamice, očki, sestrice in bratci, ki ste starejši od treh let. Veseli bomo sodelovanja s starši, saj nam bo skupaj lepše.

 

V primeru slabega vremena bomo izlet v petek odpovedali.

VABLJENI!

PD Žalec
Rok Balažič
040 977 537

Število obiskov: 699402 , izdelano v 0.13070011138916 s
Poslji postoinfo@pdzalec.si