MLADI NA DOM UŠTE - ŽERENK; 7. maja 2022 - ODPOVEDANO!!    
   ... domov  
Matjaz, 02.05.2022 18:07

PLANINSKO DRUŠTVO ŽALEC

MLADINSKI ODSEK

VABI

na DOM UŠTE - ŽERENK (658 n. m.)

v soboto, 7. maja 2022

 

Čas je za novo skupno potepanje. Končno je spet priložnost, da se podamo nekoliko dlje. Zato gremo po dolgem času zopet skupaj z avtobusom. Peljali se bomo do Moravč. Naš današnji cilj sicer ni visoko, a ponuja čudovite razglede na Moravško dolino, proti Limbarski gori in Kamniško Savinjskim Alpam. Pri domu na vrhu je prostor zelo primeren za igro in tudi veliko igral. Nikomur ne bi smelo biti dolgčas, pripravili pa vam bomo še nagradno igrico. Pot ni pretirano zahtevna, je sicer nekaj krajših strmih odsekov, a s primerno obutvijo jo bomo zanesljivo zmogli. Sam vzpon nam bo vzel dobro uro, podobno velja za spust.

Na vrhu boste po želji imeli možnost plačila članarine za leto 2022.

Osnovne informacije: Na avtobus lahko vstopite na dveh lokacijah. Ob 7.45 pred OŠ Petrovče, ob 8.00 se bo ustavil še pred POŠ Trje. Čaka nas 45 minut vožnje do izhodišča pohodnega dela. Domov se vrnemo do 14. ure. Cena prevoza je 6 evrov za otroka, oziroma 7 evrov za odraslo osebo.

Oprema: Obuvalo z narezljanim podplatom in kakšna rezervna majica. Po želji pohodne palice. Hrana iz nahrbtnika, možnost okrepčila v domu.

In še: Prijavite se pri svojih mentorjih najkasneje do četrtka, 5. maja do 12. ure.

V primeru slabe vremenske napovedi bomo izlet v petek odpovedali. Morebitno odpoved bomo objavili na spletnih straneh OŠ Petrovče in PD Žalec.

Vaši mentorji

_____________________________________________________________________________________

PRIJAVNICA

 

Spodaj podpisani________________________ prijavljam svojega otroka_____________________ na

 

planinski izlet na Limbarsko goro. Z njim bo še____________(vpiši število oseb).

PODPIS STARŠEV:

Število obiskov: 752040 , izdelano v 0.1688449382782 s
Poslji postoinfo@pdzalec.si