MLADI NA RINKO; 1. aprila 2023    
   ... domov  
Matjaz, 02.04.2023 21:12

PLANINSKO DRUŠTVO ŽALEC

MLADINSKI ODSEK

VABI NA

RINKO

v soboto, 1. 4. 2023

 

Dragi mladi planinci.

Čeprav se bo zgodilo na dan, ko so majhne laži dovoljene, vabilo ni šala. V soboto se bomo namreč pridružili tradicionalnemu pohodu, ki ga že 19. prirejajo Žalske Lekarne.

Dobimo se nekaj minut pred 9. uro v športnem centru v Žalcu. Ker se pričakuje veliko udeležencev, bo naše zborno mesto na košarkarskem igrišču. Tam vas bomo čakali mentorji. Skupaj bomo namreč prehodili nekoliko krajšo različico poti, mimo graščine na Plevni, do lovskega doma na Rinki. Pot je lahka, zmogli jo bomo v dobri uri in četrt.
Na Rinki nas bo pričakala glasba, prijazne gostiteljice bodo vsem udeležencem pripravile brezplačen topel obrok. Izvedeli bomo marsikaj zanimivega na temo zdravja, saj prireditev opozarja na zdrav način življenja.
Po želji se lahko mladinski verziji pohoda pridružite tudi starši ali pa greste po tradicionalni daljši trasi, mimo Jame Pekel. Spremljali vas bodo vodniki iz PD Žalec in PD Galicija.
V Športni center Žalec se bomo vrnili okoli 13. ure (po želji lahko otroci odidete s starši z Rinke, vendar morate to javiti mentorju).

 

Oprema: Obuvalo z narezljanim podplatom !!, oblačila primerna vremenskim razmeram in kakšna rezervna majica. Po želji pohodne palice.

Kakšno okrepčilo iz nahrbtnika bo zagotovo dobrodošlo.

In še V primeru dežja šolska različica pohoda odpade. Predhodne prijave niso potrebne.
Veselimo se snidenja.

Vaši vodniki in mentorji

Število obiskov: 751998 , izdelano v 0.18375992774963 s
Poslji postoinfo@pdzalec.si