CICI PLANINCI - POHOD NA RINKO (SV: JEDERT); 14. oktobra 2023    
   ... domov  
Matjaz, 15.10.2023 13:14

PLANINSKO DRUŠTVO ŽALEC
MLADINSKI ODSEK

S CICIBANI NA "CICI POHOD" NA RINKO (Sv. Jedert)

IZLET na Rinko, bo to soboto, 14. oktobra
z zborom ob 9:30 uri na parkirišču pri ribniku Tajht v Podvinu.

V soboto se spet bomo zbrali, da se bomo na en kratek planinski izlet odpeljali. Tokrat bomo odšli na Rinko (Sv. Jedrt) nad Žalcem. Izlet bomo začeli pri ribniku Tajht v Podvinu. Za ogrevanje bomo najprej naredili pot okoli ribnika in čez travnik nato pa se bomo odpravili proti vrhu. Pot nas bo vodila po gozdni in čez travnik mimo cerkve Sv. Jedrt. Naš cilj bo na igrišču pri Lovskem domu, kjer se bomo odpočili ter se okrepčali s hrano in pijačo iz nahrbtnika.

Na vrhu bomo za otroke pripravili tudi zabavne igre, da nam bo čas hitreje minil.

Zbrali se bomo na parkirišču pri ribniku Tajht v Podvinu ob 9.30 uri.
Na izhodiščno točko se bomo vrnili predvidoma okrog 13.00. ure.

Z opremo si tudi ne delajte pretirane skrbi. Čevlji, če niso planinski, naj bodo visoki s čim bolj narebrenim podplatom, da bo manj drselo in ščitilo gležnje. S seboj vzemite vremenskim razmeram primerna oblačila. Hrana naj bo iz nahrbtnika.

Otrokovo in svojo udeležbo prijavite na elektronski naslov cici.pdzalec@gmail.com, zaradi zagotovitve zadostnega števila vodnikov. V prijavi napišite ime in priimek otroka, enoto vrtca ter število spremljevalcev.

Izlet bomo tehnično spremljali planinski vodniki, pedagoško pa vzgojiteljice iz vrtca. Zraven pa so vabljeni tudi babice, dedki, sestrice in bratci, ki ste starejši od treh let. Veseli bomo vašega sodelovanja, saj nam bo skupaj lepše.
Info: 040-977-537 (Rok) ali e-pošta: cici.pdzalec@gmail.com in pri mentoricah v vrtcu.

V primeru slabe vremenske napovedi bomo izlet v petek odpovedali. Morebitno odpoved bomo objavili na spletnih straneh PD Žalec.

VABLJENI!

MO PD Žalec
Rok Balažič

Število obiskov: 736473 , izdelano v 0.22158312797546 s
Poslji postoinfo@pdzalec.si