Občni zbor 2012    
   ... domov  


OBČNI ZBOR PLANINSKEGA DRUŠTVA ŽALEC 2012

V petek, 16.03. je bil v predavalnici I.osnovne šole v Žalcu redni občni zbor našega planinskega društva.

Po pozdravu predsednika društva je Mešani planinski pevski zbor zapel tri pesmi in s tem popestril občni zbor. V svojih poročilih so načelniki vodniškega, mladinskega in markacijskega odseka ter gospodar in blagajničarka opisali dejavnost društva v preteklem letu. Zastavljeni cilji so bili doseženi. Vsi planirani izleti, razen dveh, so bili izvedeni, tudi mladinski planinski tabor v Medvodju je bil uspešen. Markacijski odsek, ki ima zdaj tri člane, je v preteklem letu dobro skrbel za planinske poti. Državnega prvenstva v planinski orientaciji v Colu na Ajdovščino so se udeležile štiri naše ekipe; ena v A in tri v odprti lažji kategoriji. V odprti lažji kategoriji je ekipa Hmeljčki zmagala.

 

Akcija v pisarni 2012

 

Poročilo markacijskega odseka 2011

Lansko leto je društvo štelo 166 članov, med njimi je bilo 83 mladih. Poleg tega imamo še enajst podpornih članov. Število dežurnih parov v planinskem domu na Bukovici je v preteklem letu padlo na dva. Število planinskih vodnikov se je povzpelo na 22.

Zelo spodbudno je, da so člani društvu donirali od 0,5% dohodnine preko 230 evrov. Tudi mladinskega planinskega tabora ne bi mogli organizirati brez donacij.

Drustvo se je vpisalo med prostovoljne organizacije pri AJPES-u.

Cilji za letos so podobni: uresničiti vse planirane izlete iz koledarčka in mladinski planinski tabor, pripraviti dokumentacijo za povečanje terase na Bukovici, urediti pisarno na Aškerčevi.

Občni zbor so pozdravili predstavniki planinskih društev iz Galicije, Zabukovice, Liboj, Prebolda, Šempetra, Trbovelj in predsednica Savinjskega meddruštvenega odbora PD Manja Rajh.

Nato smo se "preselili" v jedilnico šole na zakusko in sproščeno druženje.

Število obiskov: 76 , izdelano v 0.11432099342346 s
Poslji postoinfo@pdzalec.si