Občni zbor 2011    
   ... domov  


OBČNI ZBOR PLANINSKEGA DRUŠTVA ŽALEC 2011

V petek, 25.03. je bil v predavalnici I.osnovne šole v Žalcu redni občni zbor našega planinskega društva.

Po pozdravu predsednika društva je Mešani planinski pevski zbor zapel tri pesmi in s tem popestril občni zbor. V svojih poročilih so načelniki vodniškega, mladinskega in markacijskega odseka ter gospodar in blagajničarka opisali dejavnost društva v preteklem letu. Zastavljeni cilji so bili doseženi. Vsi planirani izleti, razen dveh, so bili izvedeni, tudi mladinski planinski tabor na Drežniških Ravnah je bil uspešen, žal tokrat zadnjič v sodelovanju s PD Prebold. Markacijski odsek ima dva nova člana, ki bosta skrbela za dobro vzdrževanje planinskih poti. Na državnem prvenstvu v planinski orientaciji na Ravnah sta dve naši ekipi v odprti lažji kategoriji zasedli tretje in peto mesto.

 

Izleti v letu 2010

Lansko leto je društvo štelo 149 članov, med njimi je bilo 55 mladih. Poleg tega imamo še enajst podpornih članov. Število dežurnih parov na Bukovici se je ustalilo na štiri. Imamo tudi dva nova planinska vodnika.

Zelo spodbudno je, da so člani društvu donirali od 0,5% dohodnine preko 290 evrov. Tudi mladinskega planinskega tabora ne bi mogli organizirati brez donacij.

Cilji za letos so podobni: uresničiti vse planirane izlete iz koledarčka in mladinski planinski tabor, pripraviti dokumentacijo za povečanje terase na Bukovici, urediti greznico.

Po zaključku uradnega dela smo si ogledali še avtorski film našega vodnika Črta Birse na temo življenja v planinskem taboru letos.

Nato smo se "preselili" v jedilnico šole na zakusko in sproščeno druženje.

Število obiskov: 68 , izdelano v 0.12036991119385 s
Poslji postoinfo@pdzalec.si